Gong Homestay, Pengkalan Balak Melaka


Gong Homestay
Batu 27, Jalan Persiaran Pantai,
Kampung Teluk Gong,
Kuala Sungai Baru,
78300, Masjid Tanah, Melaka.

Gong Chalet adalah sebuah tempat yang menarik dan selesa bagi anda yang ingin menikmati satu hari yang santai dan tenang sama ada di hujung minggu atau bercuti pada hari biasa. Anda akan berpeluang melihat matahari terbenam jauh ketengah laut bersama orang yang dikasihi kerana Gong Chalet ini terletak berdekatan dengan pantai pengkalan balak, satu-satunya pantai yang cantik dan selesa untuk anda di Melaka.

Gong Chalet juga menawarkan kepada anda percutian lengkap bagi setiap peringkat umur tidak kira anda datang bersama keluarga rakan, mahupun kekasih, pasti anda tidak akan melupakan keseronokan berada di sini. Chalet ini juga terletak berdekatan dengan pantai pengkalan balak di mana terdapat perkampungan nelayan yang pastinya membuatkan anda tertarik untuk mempelajari cara hidup mereka. Anda juga mungkin berpeluang melihat sendiri penyu karah yang banyak terdapat di Pantai Pengkalan Balak ini.

Buat anda yang tercari-cari penginapan yang murah, selesa dan tenang,di sinilah tempatnya dan anda pasti gembira bersama kami.

0 Responses to "Gong Homestay, Pengkalan Balak Melaka"

Post a Comment